A függőfotel többféle variációban kapható

A függőfotel többféle variációban kapható

2021-06-02 Off Írta: seditor

Abban az esetben, ha megvásárolja ezt a terméket, hamar a kedvenc kerti bútorává válhat. A függőfotel egészen elképesztő szabadságérzetet képes teremteni. Általa könnyebben kiszakadhat a stresszes mindennapokból és kis időre elfeledheti a terheket. Beszerezhető stabil vagy rugalmas ülőfelülettel.

Sokféle színnel és mintázattal ellátott típus közül válogathat. A boltokban vásárolhat állványos vagy felfüggeszthető változatot. A függőfotel hatalmas előnye, hogy csupán egy rögzítési pontot igényel, ebből kifolyólag kis helyen elfér. A felfüggeszthető változatok akár egy ágra, gerendára, vagy mennyezetre is rögzíthetőek.

A fixálás történhet kötéllel vagy lánccal. A teherbírásra mindenképp figyelni kell ennél a verziónál. Az állványos típusok bárhol elhelyezhetőek, mivel nem függnek semmilyen rögzítési ponttól. Fából készült változatok is kaphatóak. Az efféle függőfotel természetes és modern hatású. Könnyen hordozható, így kedve szerint változtathatja a helyét. Teheti naposabb vagy árnyékosabb helyre is, az igényei szerint.