A Hair Transplant Clinic kollégái roppant kedvesek

A Hair Transplant Clinic kollégái roppant kedvesek

2020-07-26 Off Írta: admin

Kórházi kezelések kapcsán, de akár egyéb egészségügyi beavatkozások esetén is elmondható, hogy rendkívül nagy hatása van a gyógyulásra a kiszolgáló személyzet attitűdjének. Esetünkben a Hair Transplant Clinic intézményének, munkatársainak segítőkészségét vesszük górcső alá, de szerencsére csupa jó hírünk van.

Roppant fontos, hogy kedves, pozitív fogadtatásban legyen része a páciensnek. Lényeges, hogy legyen lehetősége kérdezni és barátságos válaszokat kapjon. A türelem, a segítőkész magatartás magától értetődőnek kellene legyen, de sajnos ez nem mindenhol aktuális.

Az általunk bemutatott hajbeültetésekre szakosodott klinika azonban kifejezetten nagy gondot fordít arra, hogy folyamatosan nyomon kövesse a kollégák ezen készségeinek fejlődését. Az angol nyelvű ügyfélszolgálat is azért működik, hogy ezzel is a külföldi vendégek kedvébe tudjanak járni. A Hair Transplant Clinic ráérzett annak a szükségességére, hogy mindent meg kell tenni a páciens nyugalma, jó közérzete végett, hiszen ez a munkájuk kulcsa.