A Huawei P20 ár leveszi a lábáról

A Huawei P20 ár leveszi a lábáról

2019-10-12 Off Írta: admin

Napjainkban szinte mindenkinek okostelefonja van, ami csak még inkább kibővíti azt a szükségletet, hogy a termékek különböző anyagi hátterű célcsoportoknak elérhetővé váljon. A Huawei P20 ár olcsóbb és drágább kínálatban is elérhető. Hogy Ön melyik mellett dönt, azt attól is függ, hogy milyen funkciókra van szüksége a készüléken, mennyire gondolja úgy, hogy a kiadott összeg a termék hasznossága folytán visszatérül.

A Huawei P20 ára megközelítőleg 60 ezer Forinttól kezdődik és 150 ezerig tart. A modellek mindegyikének közös tulajdonságai közé a kártyafüggetlenség, 2 SIM párhuzamos használatának lehetősége, de a magyar nyelvű menü és a kétéves gyártói garanciavállalás tartozik.

Győződjön meg most honlapunkon a márka tulajdonságairól és rendelje meg azt a terméket, amelyiket a legszimpatikusabbnak találja! A Huawei P20 ára magába foglalja a kiszállítási díjat is. Tehát bárhonnan kényelmesen, további költségek nélkül rendelheti meg az igazit! Éljen a lehetőségekkel és tegye könnyebbé a hétköznapjait az okos készülékkel!