A Huawei P40 Lite E utolérhetetlen sajátosságai

A Huawei P40 Lite E utolérhetetlen sajátosságai

2020-09-12 Off Írta: admin

Az okostelefonok manapság rendkívüli szerepet töltenek be az életünkbe, hiszen a rengeteg funkciójuknak köszönhetően, számos dologra alkalmasak.

Azonban nem mindenki vágyik drága telefonra, nekik pedig bátran ajánlani tudjuk a Huawei P40 Lite E készüléket. A Lite arra utal, hogy ez egy úgynevezett kistestvér, vagyis készült egy telefon azonos névvel és több tudással. Ezt a szériát pedig azoknak szánják, akik kevesebb pénzből gazdálkodva szeretnének egy jó mobilt.

A kijelző 6.4”-es méretű, rendkívül kicsi kávával rendelkező példányról számolhatunk be, ami 720 x 1560 pixelt kapott. Így akár videók és filmek nézésére is kimondottan alkalmas. Ami a Huawei P40 Lite E árát igazán meghökkentővé teszi, az a kamera és a RAM.

Ugyanis a nagyjából 50 ezer forintos készülék 4 GB RAM rendelkezik, ami hihetetlenül gyorssá teszi a telefont. Emellett 3 hátoldali kamerát találunk a készüléken, amelyek összesen 45 MP-esek. Habár a Huawei P40 Lite E modellből hiányzik az ujjlenyomat olvasó, a többi tulajdonsága kárpótol minket.