A Jack Daniels feltalálójának munkássága

A Jack Daniels feltalálójának munkássága

2020-06-11 Off Írta: admin

Bizonyára mindenki hallotta már a leghíresebbnek tartott whisky fajták neveit, azonban csak kevesen tudnak a történetükről. Ilyen például a Jack Daniels, ami méltán nevezhető az egyik legjobb italnak, amit már a feltalálójának a kitartása is megalapozott, több mint 100 évvel ezelőtt.

A kis Jack pusztán a 6-ik életévét töltötte be, amikor elköltözött otthonról és elindult szerencsét próbálni. A helyi lelkészhez került végül, aki a whisky készítés minden apró csínját-bínját megtanított a fiúnak.

A rengeteg tanulás gyümölcsének tekinthetjük, hogy Jack már 14 évesen saját lepárlóval rendelkezett, ezek után pedig már könnyedén elérte a sikert saját gyártású italokkal.

Ez főként annak tudható be, hogy a Jack Daniels magában hordozza az eleganciát, a minőséget, valamint a széles választékot is, amit manapság is megtapasztalhatunk. A márka termékei között több mint 40 különböző fajtával találkozhatunk, eltérő zamattal, ízvilággal ellátva. Ezáltal mindenki megtalálhatja magának a tökéletes Jack Daniels whiskyt.