A kertben előnyös az akkus láncfűrész

A kertben előnyös az akkus láncfűrész

2021-10-31 Off Írta: seditor

Egy kertes otthon valóságos öröm, viszont mindig tartogat meglepetéseket, kisebb-nagyobb munkák formájában. Gyakran szükségessé válik az akkus láncfűrész, főleg abban az esetben, ha vannak bokrok, fák a telken. Azt sem hagyhatjuk figyelmen kívül, hogy sok esetben még mindig vegyestüzelésű rendszereken keresztül van ellátva a helyiségek fűtése, amihez időben elő kell készíteni az alapanyagokat.

Ennek megfelelően, a gyakran méteres darabokban megkapott faanyagot kisebb kuglikra kell vágni, amiben az akkus láncfűrész egyértelműen élen jár. A névleges teljesítményt érdemes szem előtt tartani, hiszen ennek függvénye, hogy egyetlen töltéssel pontosan mennyit tudunk dolgozni a berendezéssel.

Ami egyértelműen mellette szól, hogy nem kell külön kábellel vesződni, de a belsőégésű motorokból származó, gyakran kellemetlen szagú kipufogógázok sem fognak gondot jelenteni. Az akkus láncfűrész továbbá nagyon mobilis és halk. A szomszédokat sem bosszantjuk, hiszen jóformán észre sem fogják venni, ha dolgozunk ezzel a praktikus eszközzel.