A kicsik biztonságát szolgálja a gyerekülés

A kicsik biztonságát szolgálja a gyerekülés

2019-09-20 Off Írta: admin

A szülőknek elengedhetetlen feladatuk, hogy minden szükséges használati eszközt beszerezzenek a picik érkezését megelőzően. A gyerekülés fontos kellék már az újszülött kortól kezdődően, hiszen a legfontosabb a kicsik biztonsága az utazások idején is. A Pindurka bababolt termékfelhozatalában számos, minőségi alapanyagból és a precíz kialakításnak köszönhetően, az árucikk elérhető jutányos áron.

A kiválasztás és az online rendelést követően, a gyerekülés pár nap leforgása alatt kiszállításra kerül, ennek jóvoltából nem szükséges órákon át a kirakatokat kémlelni. A termék többfunkciós, így kiválóan használható babhordozóként, autósülésként és etetőszékként egyaránt. A gyerekülés remek formatervezésének és kialakításának jóvoltából eleget tesznek az EU követelményeinek. A picik születésétől kezdve, egészen 13 kg növekedési súlyukig használható.

A gyerekülés felszereltségét a méretre állítható hárompontos biztonsági öv, az ergonomikus hordozókar és puha párnázás képezi. A levehető kupola megfelelően véd a napsugaraktól és a széltől egyaránt. A bélelést képező anyag nagyon tartós és káros anyagoktól mentes. Vidám színváltozatokban, bohókás figurákkal díszítve vehető meg ez a gyerekülés, a szülők legnagyobb örömére.

A szűkítő betét a legkisebbek kényelmét szolgálja, ami a későbbiekben könnyűszerrel kivehető. A gyerekülés egyaránt felszerelhető a gépjárművek első és hátsó ülésére, viszont figyelmesen kell eljárni a bekapcsolt légzsákok esetében, ugyanis ilyenkor az autó első ülésén nem használható az eszköz.