A LEO szivattyú fajtáinak bemutatása

A LEO szivattyú fajtáinak bemutatása

2020-12-17 Off Írta: admin

A víz rendkívül fontos szerepet tölt be az életünkben, mivel szinte minden használati funkciója elengedhetetlen, gondoljunk csak a fogyasztására, a mosakodásra vagy éppen az öntözésre, esetleg az itatásra. A különféle rendszerek kialakításához, például kutakba, vízellátáshoz, bátran ajánljuk a LEO szivattyú bármelyik példányát. Ahhoz, hogy a választáshoz egy kisebb segítséget tudjunk nyújtani, az alábbi cikkben most sorra vesszük a kiemelkedő márka különböző termékeit.

Tulajdonképpen három típust különíthetünk el egymástól a LEO szivattyúk közül, méghozzá a felszíni önfelszívót, a periférikust, valamint a búvárszivattyút. Azt láthatjuk, hogy az önfelszívó felszíni szivattyúból több példány is van. Ennek lényegében az oka, hogy ezt a típust már több méretben (szívó és nyomócső), illetve teljesítményben is megvásárolhatjuk, használattól függően. Főként ezeket a darabokat kutakból való kiemelésre, öntözőrendszerekhez, illetve házi vízellátáshoz alkalmazhatjuk.

A következő a búvárszivattyú, ami funkcióban azonos szerepet tölt be a, mint az előző példány, azonban ezt már teljes egészében a víz alá merítenek. Mondhatni ez a LEO szivattyú előnyösebb a megoldás szempontjából, hiszen így sokkal nagyobb teljesítményre képes a szerkezet. Végül szót kell ejtenünk a LEO szivattyú periférikus változatáról. A legtöbbször ezeket a darabokat műhelyekben és az ipari területen használják. Erre legfőképpen az ad magyarázatot, hogy a szivattyú akár 90 fokos víz szállítására is maradéktalanul képes.