A Llorens baba tanít és játékra invitál

A Llorens baba tanít és játékra invitál

2021-12-02 Off Írta: seditor

Az élethű jelleg egy olyan tulajdonság, ami a gyermekjátékok terén is fontos helyen szerepel. Minden Llorens baba ezt a valóságot utánzó mintát követi és ezáltal a termékek tartalmas élményt kínálnak a gyermekeknek. A részletes kialakítást a cserélhető kisruhák teszik még inkább változatossá. Kislány és kisfiú babák, fehér és színesbőrű modellek támogatják a gyermekeket abban, hogy széles látókörű, gyakorlatias és elfogadó személyiségek válhassanak belőlük.

A Llorens baba tömege is hozzávetőleg megegyezik egy igazi csecsemő súlyával, a játék feje és tagjai pedig oldalirányba elmozdíthatóak. Némelyik verzió síró vagy nevető hangot ad ki, amikor megnyomnak rajtuk egy érzékelőt.

Bármelyik lurkó egyszerűen megtanulhatja, hogyan kell viselkedni egy újszülöttel, ez pedig abban is segíthet, hogy a nagyobbak felkészülhessenek egy kisebb testvér érkezésére. Minden Llorens baba gyermekbarát műanyagból készül. Mentesek a veszélyes és az allergén anyagoktól, így teljes mértékben biztonságban tudhatjuk a kicsinyeinket a játék során.