A necc harisnya még mindig hódít

A necc harisnya még mindig hódít

2020-03-01 Off Írta: admin

Vannak olyan ruhadarabok, amelyek a ledérséget és az erotikát juttatják az emberek eszébe. Az egyik ilyen kétségtelenül a necc harisnya, ami az évtizedek során igazán híressé vagy ha úgy tetszik, hírhedtté vált. Nos, nem titok, hogy valóban egy szexi darabról van szó, ami nem feltétlenül való mindenkinek, ugyanakkor egy ilyen holmit bizonyos alkalmakkor bátran fel lehet venni.

Valóban kell hozzá némi merészség, azonban megéri a dolog, hiszen roppant csábító és nőies egy ilyen harisnya. A filmekben mindig a táncosnőkön vagy a csábító karaktereken van necc harisnya, akik minden férfi fejét elcsavarják. Nos, a hétköznapi nők is lehetnek csábosak, így viselhetnek ilyesmit randin, buliban, a merészebbek pedig a hétköznapi szettekhez is.

Természetesen kaphatóak olyan modellek, amelyek rendkívül erotikusak, a céljuk pedig az, hogy beindítsák a férfiak fantáziáját. A gabriellaharisnya.hu webáruházban is kapható necc harisnya visszafogottabb és nagyon szexi kivitelben egyaránt. Az elegáns darabok kiválóan párosíthatóak egy szép fekete ruhával, hátul piros szalag díszítéssel ellátott modell pedig igen jól mutat egy köntössel kombinálva, vagy éppen anélkül.

A necc harisnya combfixes kivitelben is elérhető, ami az elegáns csipkével és szilikon csíkkal igazán exkluzív darab. Ez egy roppant vérforraló holmi, piros színben megtalálható, ideális kelléke a tökéletes randinak. A necc harisnya rendkívül divatos, nemcsak ruha és szoknya alatt hordható, hanem hasított szárú farmer alatt is. Ki kell próbálni!