A Pedelec kerékpár kettős funkciója

A Pedelec kerékpár kettős funkciója

2020-06-30 Off Írta: admin

Néha jól jönne egy kis elektromos rásegítés tekerés közben? Akkor egy Pedelec bringa minden álmát valóra válthatja, hiszen ezen nívós márka termékei egy kisebb motorral és akkumulátorral is fel vannak szerelve.

Amikor úgy érzi, hogy nem bír felhajtani egy emelkedőn vagy nem szeretne megizzadni munkába menet és kellene egy kis pihenő anélkül, hogy megállna, akkor csak állítsa be, hogy milyen mértékben szeretné a Pedelec járgány segítségét!

Amint ezt megtette, érezni fogja, hogy könnyebben fog haladni. Arra figyeljen, hogyha nem teker, akkor a motor sem fog működni, tehát csak akkor tudja kihasználni az erejét, ha némi energiát Ön is befektet a kerékpározásba.

Amikor pedig nem tart igényt az extra funkcióra, akkor ki is kapcsolhatja teljesen és hagyományos kétkerekűként használhatja bármelyik Pedelec terméket. Így egyetlen modell megvásárlásával lényegében két kerékpárt ötvözhet, a tradicionális és az elektromos modellt, ezáltal mindig azt „veheti” elő, amelyikre éppen szüksége van, illetve igényt tart.