A praktikus és hangulatos elektromos kandalló

A praktikus és hangulatos elektromos kandalló

2023-04-27 Off Írta: seditor

A kandalló nyújtotta hangulatos fűtési lehetőség manapság újra egyre elterjedtebbé válik. A hagyományos tűztérrel rendelkező kandallók beépítésére azonban nem minden otthonban adott a lehetőség, a füstelvezetési rendszer kiépítésének hiánya miatt. Az elektromos kandalló remek alternatíva ebben az esetben, hiszen a működtetéséhez semmi másra nincs szükség csak megfelelő áramforrásra.

Vannak, akiknek az elektromos kandalló nem is a fűtési funkció miatt, sokkal inkább az utánozhatatlan hangulat megteremtésében játszott szerepéért kerül a lakás központi helyére. A modern LED technológiának köszönhetően a lángok lobogásának valódisága már-már vetekszik egy fatüzelésű kandallóban pattogó tűz hatásával.

Az elektromos kandalló azonban a távirányítóval maximálisan személyre szabható mind a hőmérséklet, mind a kinézet tekintetében. A különböző típusok általában két teljesítményfokozatra állíthatók az igényeinktől függően, és automatikus kikapcsolás funkcióval vannak ellátva, ami energiatakarékosság szempontjából szintén nem elhanyagolható.