A repceméz gyomorbarát édesség

A repceméz gyomorbarát édesség

2023-10-22 Off Írta: seditor

Ha érzékeny gyomra miatt mostanáig tartózkodott a mézfogyasztástól, ideje megismerkednie ennek az értékes élelmiszernek egy igen különleges, ugyanakkor a magyar vásárlók körében egyre népszerűbb változatával, ami kifejezetten ajánlott a gyomorsav túltengéssel küszködőknek.

A hófehér színű, krémes állagú repceméz a legkevesebb savat tartalmazó mézfajta, ami mérsékelten lúgos kémhatásának köszönhetően, segíthet az emésztési panaszok enyhítésében. Ezt a kellemes ízű terméket gyulladáscsökkentésre, fertőtlenítésre, illetve az immunrendszer erősítésére is érdemes kipróbálni, mert az eredmény garantáltan nem marad el.

A BeoBee családi méhészet internetes kereskedésében 250, 500 és 950 grammos kiszerelésben is kapható kiváló minőségű repceméz, ami 2 egymást követő esztendőben is országos első helyezett lett a maga kategóriájában, a Gyulán szervezett nemzetközi méz- és mézeskalács-fesztiválon. Az említett online bolt kínálatában, a repceméz mellett, még számos hagyományos és ritkaságnak számító mézfajta, valamint sok más méhészeti termék is megtalálható.