A robbanó cicák társas nagyszerű időtöltés

A robbanó cicák társas nagyszerű időtöltés

2024-01-31 Off Írta: seditor

Remek elfoglaltságot kínál a hideg téli estéken, ha egy kis kikapcsolódásra vágyik a családjával vagy a barátaival. A robbanó cicák kifejezetten szórakoztató, amiben a résztvevőknek taktikázniuk kell. Rendkívül könnyen megtanulható és mindössze 15 percig tart egy játszma. Érdekességként meg kell említeni, hogy 2015-ben jelölték a Golden Geek Awards díjra. Tudni kell, hogy ez az elismerés a legjobb partijátéknak jár. Mivel egyszerűen elsajátítható, ezért már 7 éves kortól ajánlott. Mellette szól az is, hogy nemcsak kikapcsolódást nyújt, hanem barátságokat, illetve kapcsolatokat is tesztel, sőt, fejleszti a játékosok stratégiai gondolkodását. A robbanó cicák szabályait illetően azt kell tudni, hogy a célja nem más, mint bennmaradni a végsőkig. Minden résztvevő kap 7 db kezdőkártyát, amiken 1-1 cirmos található. A játékmenet kezdetekor a 7 lap mellé mindenkinek osztanak 1 darab hatástalanító kártyát, ami a későbbiekben jól fog jönni.

A robbanó cicák társas rendkívül szórakoztató

A játék során az elsődleges cél elkerülni a megsemmisítő lapokat, de ha ez mégsem sikerül, akkor a hatástalanító kártya felhasználásával megmenekülhet a kiesés elől. A robbanó cicák társas paklija tartalmaz különböző stratégiai lapokat, amelyek extra lehetőséget kínálnak. A játszma alatt garantált a jókedv, hiszen tele van humorral és váratlan helyzetekkel. A résztvevők kreativitása kibontakozik a stratégiai lapok és a kiszámíthatatlanság miatt. Gyors és egyszerű alapokon működik, ezért a gyermekeknek is kifejezetten tetszik. A robbanó cicák társas remek választás lehet szülinapi zsúrok alkalmával, mivel lefoglalja a kicsiket. Ajánlott mindazoknak, akik szeretik a kártyajátékokat és a kihívásokkal teli vicces pillanatokat. A játékosoknak egyaránt ügyelni kell a támadásra és a védekezésre. A vetélytársak lépéseinek, illetve húzásainak figyelemmel kísérése alapvető fontosságú. A megfigyelés sokat segíthet kiszámítani az ellenfelek stratégiáját. Az időzítés szintén lényeges a macskák etetésénél.

A robbanó cicák társas megunhatatlan

Minden játszma különböző, így nehezen lehet megunni. A robbanó cicák társas megköveteli a gyors reagálást, ezért kijelenthető, hogy fejleszti a cselekvőképességet és a reakcióidőt. Sokszínűségével és szórakoztató elemeivel számos embernek elnyerte a tetszését világszerte, főleg azoknak, akik kedvelik a cirmosokat. A játék akkor lesz igazán izgalmas, ha menet közben megtréfálják egymást a résztvevők. A győzelem leginkább a szerencsén és a tökéletes időzítésen múlik, de azért a taktikázás sem maradhat el. Ha valaki a kezében tart egy macskamentás szendvics vagy hiperkecske lapot, akkor megmentheti magát a kieséstől. A robbanó cicák társas készítői megalkották azt a pörgős és érdekes kártyajátékot, amit nagyjából mindenki szeret. Lényegében az orosz rulett és az aranyos, bár gonosz macskák bizarr kombinációja. Az egyedi rajzok, amik a lapokon találhatóak, viccesek, így már a pakli keverésénél garantált a nevetés és a jókedv, a ravasz trükkök pedig csak még jobban fokozzák a hangulatot. Ha eddig még nem próbálta ki, akkor itt az ideje!