A Samsonite márka odafigyel a magas minőségre

A Samsonite márka odafigyel a magas minőségre

2021-05-28 Off Írta: seditor

A Samsonite amerikai cég sosem bízza a véletlenre az általa tervezett és készített termékek minőségét. Számos videó jelent meg a cég oldalán azzal kapcsolatban, hogy milyen destruktív gépek próbálják meg ripityára törni a tesztek során a Samsonite termékeket, hogy megnézzék, vajon mennyi ideig bírják a Samsonite táskák, bőröndök és egyéb utazási kiegészítők a strapát.

Centrifugálják, nyújtják, húzzák, gurítják, koptatják vagy épp eláztatják, hogy megnézzék, valóban olyan jó minőségűek-e a termékek, ahogyan azt a vállalat hirdeti. A cég emiatt olyan nagyfokú ellenőrzési rendszert alakított ki a tervezéstől egészen a gyártósorokig, hogy egy apró hiba esetén is pontosan meg tudják állapítani, hogy hol és ki vagy melyik gép követhette el a hibát.

A Samsonite bőröndök, táskák és hátizsákok egyaránt népszerűek, hiszen a cég minden termékét úgy tervezi meg, hogy az tökéletesen passzoljon a kozmopolita élet rohanó ritmusához.

A Samsonite a táskák mellett praktikusan összecsukható mini esernyőket, divatos pénztárcákat, modern stílusú tablet tartókat, puha szemtakarókat, vagy épp kulcstartókat is találunk a Táskaweben.