A Samsung Galaxy okosórák megszűrik a hívásokat

A Samsung Galaxy okosórák megszűrik a hívásokat

2021-10-31 Off Írta: seditor

Egy olyan modern világban élünk, ahol az emberek szeretik tudni, ha hívást és üzenetet kapnak. A Samsung Galaxy okosórák feladata az értesítés, ami az egész életünkben behatárolja. Régen a telefonok a lakáson belül tartózkodtak, így csak akkor lehetett hívást fogadni, ha otthon voltak a lakók.

Ma ez egészen másképpen működik, sokan az esti órákban is a rezgést várják és azonnal ugranak a jelzésre. Tény és való, hogy bizonyos munkahelyek megkövetelik a gyors reakcióidőt, de a tapasztalatok azt mutatják, hogy a többiek nyugodtan várhatnak. Sokkal szabadabban fogunk mozogni, ha nem azért vesszük meg az órát, hogy mindenkinek válaszolhassunk.

Sokan például azért választják a Samsung Galaxy okosórák egyikét, mert szűrni szeretnék a hívásokat. Képzeljük el, hogy egy forgalmas utcán megyünk, ahol a telefon a táska legaljában van. Halljuk, hogy hívnak minket, de vajon érdemes előszedni a készüléket? Ilyenkor nézzünk rá az óra képernyőjére, majd döntsük el, hogy fontos hívással van-e dolgunk. Ugye, milyen egyszerű?