A Samsung okostelefonok páratlan technológiája

A Samsung okostelefonok páratlan technológiája

2020-03-21 Off Írta: admin

Az Android okostelefonok mezőnyében ez a gyártó az, amelyik folyamatosan képes megújulni. Jó néhány éven keresztül kizárólag a Samsung okostelefonok vehették fel a versenyt az Apple iPhone modellekkel.

Mára kiszélesedett a mezőny, viszont még mindig olyan technológiákkal képesek előrukkolni, amelyek láttán mindenkinek tátva marad a szája. A legújabb híresztelések szerint, a dél-koreai gyártó egy 108 mpx-es kamera szenzorral készül ellátni a legújabb modelljét.

De van még, akit lázba hoznak ezek a számadatok? Ha ez nem lenne elég, akkor vessünk egy pillantást az összecsukható kijelzőkre! Néhány évvel ezelőtt még elképzelhetetlen lett volna ez a megoldás, viszont mára már valósággá vált. Mind dizájn, mint hardveres téren vitathatatlanul az élen járnak a Samsung okostelefonok.

Még az alsókategóriás modellek esetében is színpompás képernyőt, tartós akkut és kitűnő kamerát kapunk. A középmezőny hardveres támogatása minden átlagfelhasználónak elegendő. A Samsung okostelefonok csúcsmodelljei pedig jövőbe mutató technológiával készülnek.