A slip on cipő a kismamák kedvence is

A slip on cipő a kismamák kedvence is

2022-09-26 Off Írta: seditor

Ha a kényelem a kedvenc szavad, akkor biztosan órákon keresztül keresgélsz a legjobb ruhadarabok között. Most azonban itt a jó hír, hiszen a slip on cipő sokkal többet jelent a kényelemnél, mivel úgy fogod érezni magad, mintha felhőkön lépkednél.

Nem mindenki szereti a magassarkút, ahogy a félcipőért sem rajonganak, azonban a márkák egyre jobban figyelnek a felhasználóik kívánságaira. Egy olyan világban élünk, ahol autóval megyünk a sarki boltig is vagy reggeltől estig megállás nélkül rohanunk.

Először el kell vinni a gyerekeket az iskolába, utána tovább szaladunk a munkahelyig, ellátjuk a feladatainkat, majd megint elmegyünk a gyerekért, végül pedig indulás haza.

Ezután vannak olyan napok, amikor még több feladatot kell ellátnod, így az esti órákban dagadt bokával és fájó háttal ülsz a kanapére. A slip on cipő azonban egyszerre néz ki jól és teszi könnyűvé a gyaloglást, ráadásul könnyen belebújhatsz, így a kismamák is előszeretettel viselik. A legújabb divat szerint ruhával is viselhető.