A sztárvilág kedvence az arany fülbevaló

A sztárvilág kedvence az arany fülbevaló

2020-01-26 Off Írta: admin

A 80-as évek derekán még sikknek számított az arany ékszer, azonban az évek folyamán ez a tendencia megtörni látszik. A nagyobb fellendülés az utóbbi 2 évben tapasztalható, ami főleg az arany fülbevaló révén érhető nyomon. A közösségi oldalaknak és a képmegosztó applikációknak köszönhetően, bepillantást nyerhetünk a sztárok mindennapjaiba.

Láthatjuk mit esznek, hogy hová mennek és persze a legfontosabb, mit viselnek. Ebből – a korunk exhibicionizmusából – látjuk, hogy a rengeteg ezüst ékszer mellett, újból motiválni kezdett az arany fülbevaló. Jogosan tehetjük fel a kérdést, hogy annyi ékszer közül miért éppen ez?

Lényegében azért, mert egy ízléses arany fülbevaló sokkal jobban ki tudja emelni a tökéletes sminket. A sminkelés terén is az tapasztalható, hogy főleg a bronzos, meleg színek kapnak főszerepet, amivel tökéletes összhangot létesíthet az arany. Olyan amerikai sztárok bizonyítják ezt, mint Hailey Bieber, Meryl Steep, Kylie Jenner, valamint a pop koronázatlan királynőéjé, Beyonce.