A teflon edények nagy hasznunkra lehetnek

A teflon edények nagy hasznunkra lehetnek

2019-05-29 Off Írta: admin

Egy jól felszerelt konyhában nemcsak a zománcozott edényeknek jut hely. A teflon edények is nagyon praktikusak, ugyanis a borításuknak köszönhetően nem ég oda ezekben sem a hús, sem a zöldség, legyen szó akár pirításról, akár sütésről. Ezen konyhai eszközök kapcsán, legtöbbször a Tefal márka jut az emberek eszébe, viszont ezen a néven túl, sok más gyártó minőségi terméke is megtalálható webáruházunkban.

Ismert lehet a Perfect Home és a Bergner is. A teflon edények jó szolgálatot tehetnek minden konyhában, mivel ugyanolyan könnyedén tudja használni ezeket a kezdő háziasszony, mint a rutinos családanya. A legtöbb teflon bevonatú edény – gondos mosogatás mellett – hosszú élettartamot garantál.

Ehhez azonban fontos, hogy a készülő ételt fakanállal vagy falapáttal forgassa át, és ne karcolja meg a felületet. Fémdörzsit sem szabad használni mosogatáskor. Ha valami odakapott, langyos vízben oldja fel, majd megszokott módon, savtól mentes, egyszerű mosogatószerrel távolítsa el a szennyeződéseket! Válasszon a teflon edények közül és rendelje meg utánajárás nélkül!