A thesera segít a bőr fiatalságának megőrzésében

A thesera segít a bőr fiatalságának megőrzésében

2023-04-22 Off Írta: seditor

A bőrünk fiatalságának megőrzése érdekében időben cselekednünk kell, hiszen az öregedés késleltetése sokkal egyszerűbb, mint a már meglévő mély barázdák elleni küzdelem. Számos anti-aging kezelés közül választhatunk már, ha szeretnénk minél tovább megőrizni a bőrünk üdeségét, fiatalosságát.

Ilyen eljárás a thesera kezelés is, amely kiváló lifting hatással bír, hatására a halványabb ráncok eltűnnek, a mélyebb ráncok pedig egyre kevésbé láthatóvá válnak a kezelések során. A thesera kezelés során első lépésként a bőrt előkészítik a hatóanyagok befogadására. Ez egy hámlasztó hab és szérum felkenésével történik, amely tartalmazza a kezelés hatékonyságához szükséges tejsavat.

Ezután következik a hatóanyagok és az olvasztott PDG szálak felvitele, amelyet egy erre a célra kifejlesztett maszkkal fednek le. A hatóidő alatt a folyékony PDG szálak a bőrre kerülve beépülnek, majd ott a szilárd állapotot felvéve érik el a lifting hatást. A kezelés időtartama körülbelül 65 perc, mindenképp érdemes kipróbálni, ha látványos eredményt szeretnénk elérni.

Rendszeres thesera kezeléssel elérhető a fiatalos kinézet

Mivel a bőrünk számos káros környezeti hatásnak van kitéve, mint például a dohányzás, a stressz, a kialvatlanság, az egészségtelen táplálkozás és még sorolhatnánk, fontos, hogy a megfelelő hatóanyagokkal vegyük fel ellenük a harcot. A thesera kezelés számos olyan hatóanyagot tartalmaz, amik a bőrünk állapotát javítják.

Az antioxidánsok, vitaminok, peptidek, aminosavak és az ásványi anyagok bevitelével, illetve a kollagén termelődés serkentésével jelentős javulást érhetünk el. A kollagén a szervezetünk fontos alkotóeleme, ez a legfontosabb fehérje, amely a porcok, ínak, csontok és egyéb kötőszöveteink, így a bőrünk alkotórésze is.

A thesera kezelés lényege, hogy a kollagén stimulálás hatására a bőrünk minél jobb állapotba kerüljön, minél feszesebb, fiatalabb, rugalmasabb legyen. Érdemes rendszeres időközönként igénybe venni a kozmetikai szolgáltatásokat, hogy ezzel is késleltessük a bőrünk öregedését, és minél tovább rugalmas és fiatalos lehessen.