A titokzatos és varázslatos Dixit

A titokzatos és varázslatos Dixit

2019-11-10 Off Írta: admin

Mindenki szeretne néha egy kicsit kiszabadulni az állandó mókuskerékből és egy olyan világban kikötni, amelyik gyönyörű, titokzatos és tele van kalandokkal. A Dixit révén ez tökéletesen megvalósulhat és még nem is kell milliókat költeni a repülőjegyre, meg a drága szállodára valamelyik exotikus országban.

Ez ugyanis egy társasjáték, amivel remekül lehet szórakozni otthon, kiránduláson a családdal vagy nagyobb baráti társaságban. Ezzel a játékkal mindenki nyer, még az is, aki végül nem gyűjti ki elsőnek a 30 pontot. Nyer, mivel részt vehet az egyik legközkedveltebb utazásban, a fantázia és a csodálatos képek világában, ami rabul ejt, elvarázsol és olyan asszociációkat mozgat meg, amilyenekre nem is számítottunk.

Az okosjatek.hu webáruházban megvásárolható az alap társasjáték, valamint a kiegészítők szintén. A kezdeti hatalmas sikeren felbuzdulva, a gyártó többféle tematikájú kártyacsomagokat is piacra dobott, mint az „Álmodozások”, „Látomások” vagy „Harmóniák”. Jöhet egy jó kis Dixit a hétvégére? Rendelje meg és máris játszhatják!