A Trovet kutyatáp terápiás hatása

A Trovet kutyatáp terápiás hatása

2020-06-29 Off Írta: admin

A házőrzőknek kínált eledelek holland gyártója jól tudja, hogy mi az egészséges étrend titka. A Trovet kutyatáp termékcsalád kiegyensúlyozott táplálkozást biztosít a kölyökkutyáknak és a felnőtt háziállatoknak. Mindegyik terméküket a legújabb és modern technológiák alapján fejlesztették ki.

A takarmány fő előnyei a tápláló és természetes összetevők. A Trovet kutyatáp szerkezetében olyan hasznos nyomelemek és vitaminok vannak, mint a Ca, F, Na, K, Zn, valamint A, D3, C és E vitamin. Ennek az eledelnek a megvásárlása azt jelenti, hogy kiváló minőségű termékre tesz szert, amit a szervezet gyorsan és könnyen megemészt, továbbá 100%-ban természetes eredetű fehérjét tartalmaz.

A Trovet eledelre történő váltásnak fokozatosan kell történnie. Tanácsos több nap folyamán az ajánlott takarmányt hozzáadni a régihez, fokozatosan növelve az új mennyiségét. Az állat-egészségügyi szakértők nagyon szigorúan ellenőrzik a termék összetevőit. Különös figyelmet fordítanak az Trovet kutyatáp minőségére és a természetes alapanyagok beépülésére.