Abus Viantor különleges anyagból

Abus Viantor különleges anyagból

2022-01-17 Off Írta: seditor

Minél keményebb terepre merészkedünk, minél magabiztosabban tekerünk nagyobb sebességgel, annál inkább szükségünk van a megfelelő védelemre biciklizés közben. Az Abus Viantor kitűnő választást jelent azoknak, akik folyamatosan feszegetik a határaikat. A dizájn és a felépítés egyaránt sokat merít a profi sport világából.

Az Abus Viantor könnyed kialakítása talán megtévesztő lehet, de ne higgyünk a szemünknek, hiszen ez egy rendkívül magasfokú védelmet biztosító biciklis sisak. A tervezőknek sikerült megtalálniuk a tökéletes egyensúlyt a védelmet és a kényelmet illetően. Honnan tudhatjuk, hogy sikerült a tökéletes sisakot kiválasztani?

Ha tekerés közben olyan, mintha nem lenne rajtunk semmi, mégis végig védve van a koponyánk a különböző irányból érkező ütődésekkel szemben. Az Abus Viantor jelentősen csökkenti a fizikai behatások erejét.

Az ütési energiát eloszlatva védi a fejet a végzetes traumától. Mindez a többhéjú In-Mold szerkezetnek köszönhető, ami az EPS ütéscsillapító sisakanyagból épül fel. Emellett kimondottan stílusos viseletnek számít a kerékpáros trendeket illetően.