Ajándék repülés az egész családnak

Ajándék repülés az egész családnak

2022-01-21 Off Írta: seditor

A gyermekek közül többeket is vonz a repülés világa. A piciknek is kedveskedhetünk egy különleges ajándék repülés megvásárlásával, így testközelből vehetik szemügyre azt, hogyan kezeli a pilóta a gépet, ráadásul a fellegekben utazás önmagában is olyan érzésekkel jár, ami biztosan felvillanyozza az apróságokat. A ,,Hungaroring a levegőből” repülési csomag olyan magaslatokból mutatja meg a híres mogyoródi térséget, ahogyan csupán a VIP Forma 1-es vendégek és a versenyzők láthatják, amikor helikopterrel szállítják őket a Hotel és a helyszín között.

Ez a típusú ajándék repülés a versenyautók rajongóinak szinte kötelező program. Amennyiben szerencsénk van, akkor a Hungaroring mellett elhelyezkedő Drift pályán is szemügyre vehetjük a kint tartózkodó driftelő autókat, továbbá az ajándék repülés során érintett kastélyban vagy a Gödöllői Dombvidék Tájvédelmi Körzetében is gyönyörködhetünk. Kicsik és nagyok egyaránt óriási élménnyel gyarapodhatnak az égi kalandok során, így a repülés igazi családi program lehet.

Sétarepülés Dunakanyar legszebb részein

Magyarország egyik legfontosabb turisztikai körzete olyan vizuális ajándékokkal vár minket, ami különleges és maradandó élményként raktározódik el az emlékezetünkben. Egy sétarepülés Dunakanyar mesébe illő domborulatai felett felejthetetlen pillanatokat kínál, amiket mindenképpen érdemes megosztanunk a szeretteinkkel. Visegrád a volt királyi palotával és a Fellegvárral grandiózus látvány. A Visegrádi-hegység vadregényes hegycsúcsait látni a magaslatokból szintén elképesztő vizuális felfedezés.

A sétarepülés Dunakanyar felderítésének céljából olyan program, aminek során változatos különlegességeket vehetünk szemügyre a művészet, az építészet vagy a természet jóvoltából. A teljes idő a sétarepülés Dunakanyart érintő szakaszára vonatkozóan 60 perc és maximum 3 fő vehet részt benne, amennyiben az összsúlyuk nem haladja meg a 210 kg-ot. A gépet minden esetben a legtapasztaltabb pilóták egyike vezeti, így a legnagyobb biztonságban érezhetjük magunkat.