Az akkus ütvefúró mindig jól jön a ház körül

Az akkus ütvefúró mindig jól jön a ház körül

2021-08-03 Off Írta: seditor

A házkörüli munkálatok során sokféle berendezés alkalmazására mutatkozik igény, napjaink széles kereskedelmi kínálatában meg is található mindenféle elektromos, benzines és akkumulátoros készülék.

Mindenki meg fogja találni a neki leginkább megfelelőt. Az egyik ilyen hasznos kis gép az akkus ütvefúró, ami ipari használatra kevésbé, barkácsolásra viszont annál inkább megfelelő.

Az áramhálózathoz csatlakoztatható, ilyen jellegű szerszámgépnek általában nagyobb a teljesítménye, a fordulatszáma és a nyomatéka, mint az akkus ütvefúró termékcsaládba tartozó daraboknak, de amennyiben nincs szükség mindennapos bevetésre, ezek igen kiválóan teljesítenek.

Esetükben Önnek nem kell figyelnie arra, hogy a kábel ne sérüljön meg, előnyük pedig kifejezetten az, hogy gyakorlatilag bárhol használhatóak, mindössze a megfelelő feltöttségi szintre kell ügyelni. Kompakt kivitelezést kaptak és a működésük közben kibocsájtott zajszint is alacsonyabb. A minőségi akkus ütvefúrónál a gyártók kiválóan ötvözik a kedvező árat és a profi kivitelt.