Az emulzió szükséges a munkához

Az emulzió szükséges a munkához

2020-08-04 Off Írta: admin

Különböző alumínium- és rézötvözet anyagú munkadarabok szokásos forgácsoló megmunkálásához elengedhetetlen a megfelelő hűtő-kenő folyadék. Ideális megoldást jelent erre a célra a hungarolube.hu webshop kínálatában szereplő Orlen Emulgol ES-12 emulzió képző folyadék, ami finomított alapolajokat tartalmaz. Vízzel képezhető egy fehér, tejszerű emulzió.

Ennek kiváló tulajdonságai arra vezethetőek vissza, hogy ebben az ionos és nem ionos emulgátorok, a korrózió elleni adalékanyagok, egyéb állományjavítók és a biocidok megfelelő kombinációban vannak jelen. Ez a termék alkalmas univerzális felhasználásra, így különféle szerkezeti, betétedzett acél megmunkálásához, fúrásához, esztergálásához. Kizárólag megfelelő emulzió használatával lehet zökkenőmentesen dolgozni a különböző műhelyekben, gyárakban. Sokáig elég lesz, mert 5 literes kiszerelésben vásárolható meg. Nagyon lényeges az is, hogy rendkívül kedvező áron lehet hozzájutni, az ára mindössze 1445,90 Ft/liter. Magas minősége garantálja a tökéletes felhasználást, de erről csupán alkalmazás közben győződhet meg. Tehát, amennyiben Önnek is szüksége van a munkájához vagy a cégének erre a termékre, amelyik kiváló emulziót képez, tanácsos ebből a webáruházból megrendelnie.

Ennél az online boltnál a rendelések feldolgozása raktáron lévő termékek esetében 24-72 órán belül lezajlik. Többféle módon történik a küldemények kézbesítése, a kiszállítás időtartamát a webáruház a pénztárfolyamat során ismerteti. Az emulzió képző folyadék megvétele egyszerű és a csomagot is hamar megkapja.