Az Ford Fusion alufelni és a futómű geometriája

Az Ford Fusion alufelni és a futómű geometriája

2020-06-12 Off Írta: admin

Egy keréktárcsának számos paramétere van. A legtöbbet egyszerűen meg lehet érteni, azonban például egy Ford Fusion alufelni ET értéke már okozhat némi fejtörést. Az is nehezít az egészen, hogy ekkor már számításba kell venni a futóművet is. Mindenesetre ez nem jelenti azt, hogy mivel túl komplex és nehéz megérteni, nyugodtan semmibe vehető az egész.

A Ford Fusion alufelni ET értéke bizony egy olyan dolog, ami ha nem megfelelő, nagyon rosszat tesz a futóműnek. Amennyiben túlságosan megnő a kerékcsapágyak és a felfüggesztés bizonyos elemeinek terhelése, akkor a felnipalást nagyon eltolódik a tervezett helyéről. Az igazság az, hogy ez még a kisebbik rossz.

Ugyanis a nem megfelelő ET számú Ford Fusion alufelni megbolygathatja a futómű geometriáját is. Ekkor megváltozik a tapadási középpont a képzeletbeli kormányzási tengelyvonalhoz képest, amiből az következik, hogy az oldalankénti bicikliszerű kormányzásból szekérszerű kormányzás lesz.

Emiatt pedig, a nagy kormányszögeknél megnő a tengelytáv-változás. Illetve egyéb problémák is felmerülhetnek. A lényeg tehát az, hogy a Ford Fusion alufelni ET értéke egy olyan valami, amivel nem érdemes játszani. Mindig a megfelelő értékek között kell mozogni.

Hol vehetőek meg azok az alumínium felnik, amikkel csakis jól jár a vásárló? Hihetetlen változatos termékkínálattal várja a vevőket az Alu-Felni shop. Az itteni alufelni márkák méltán váltak annyira népszerűvé. Itt biztosan megtalálja a vásárló azt a terméket, amelyik minden téren megfelel.

Ennek a vállalatnak, internetes áruháznak mindig is az volt a legfőbb célja, hogy magas minőségű termékeket biztosítson a vevőknek. Ebben segít a tény, hogy adott egy egyszerű és áttekinthető webáruház, ahol mindenki gyorsan és akadálymentesen megtalálja a megfelelő alufelnit a saját gépkocsijára.

Az áruház kínálatában több mint 2000 produktum található, és az alufelni márkák számos egyedi darabja szemügyre vehető. A cég már közel egy évtizede árul alumínium felniket. Sőt, a szakemberek szükség esetén készséggel állnak rendelkezésre, és segítenek kiválasztani az ideális brandet is az alufelni márkák közül.