Az olajmentes kompresszor energiahatékony és környezetbarát

Az olajmentes kompresszor energiahatékony és környezetbarát

2023-10-31 Off Írta: seditor

A hagyományos, olajjal működő levegősűrítők máig hatékonyak, de a köztudatba méltán kerülnek be az innovatív, hasonló működési elvű berendezések is. Az olajmentes kompresszor kevesebb mozgóalkatrésszel rendelkezik. További előnye, hogy halkabban működik és energiahatékony, illetve környezetbarát is egyben.

A klimaman.hu webáruház kínálatából ebben a termékkategóriában kiemelhető a Scheppach Air Force 2 olajmentes kompresszor, ami 1100 W teljesítményre képes, 8 bar hálózati nyomás mellett. 230 V hálózati feszültséget igényel a működtetése. A berendezés helytakarékos, könnyű és praktikus, emellett pedig erős és sok funkciót el tud látni, legyen szó a háztartásban, hétvégi házban, hajón vagy lakókocsin való alkalmazásról.

A különféle csatlakozóknak hála, fel lehet vele fújni a járművek gumiját, csónakokat, matracokat és labdákat is, azzal, hogy a tömlője 3 m hosszú. Az olajmentes kompresszor alacsony súlyának és a kényelmes markolatnak köszönhetően, könnyen hordozható és a szállítása sem okoz problémát.