Az összecsukható bevásárlókosár rövid bemutatása

Az összecsukható bevásárlókosár rövid bemutatása

2023-04-30 Off Írta: seditor

Napjainkban egyre többen döntenek mellette, ami egyáltalán nem véletlen. Az összecsukható bevásárlókosár vázszerkezete erős, ami annak köszönhető, hogy alumíniumból készül. Ami még mellette szól, az a könnyű súlya. Az anyagát tekintve tépésálló poliészter, szóval jól bírja a nagyobb terhelést.

A párnázott fogantyú gondoskodik arról, hogy a cipekedés ne legyen rémálom. Egyes változat belső terében egy külön cipzárral ellátott rekesz figyelhető meg, ami a slusszkulcs és a pénztárca elhelyezésére szolgál. Az összecsukható bevásárlókosár oldalain merevítők vannak, amelyek által minden helyzetben megtartja a formáját. Még félig megpakolt állapotban sem rogyik össze.

A tisztítása nem okoz különösebb fejtörést, mivel a textil része néhány mozdulattal eltávolítható. A Thermo béléssel és fedővel rendelkező változat óriási közkedveltséggel bír. Hozzájárul az ételek és az italok melegen-hidegen tartásához. Az összecsukható bevásárlókosár beszerzésekor, a kialakítás mellett, a terhelhetőségre is érdemes hangsúlyt fektetni.