Az új generációs bluetooth fejhallgató

Az új generációs bluetooth fejhallgató

2022-02-22 Off Írta: seditor

A vezeték nélküli technológia meghódította az egész világot, hiszen nincs több probléma az összegabalyodott kábelekkel. A bluetooth fejhallgató virágkorát éli.

Nem rendelkezik olyan jó minőségű aktív zajszűréssel, mint a fülhallgató, de viselése kényelmesebb, a bélelésnek és a pántnak köszönhetően. USB kábel segítségével bármikor újratölthető. A bluetooth technológia lényege, hogy egymáshoz közel lévő mobileszközöket összekapcsol adatátvitel céljából.

Szinte minden okoseszközzel kompatibilis. A működéséhez kevés energia is elegendő. Frekvenciatartománya széles, minél nagyobb ez az érték, annál jobb a hangminőség.

A magasabb váltakozó áramú ellenállással ellátott bluetooth fejhallgató nagyobb hangerőt biztosít. Egy erősítővel ezt megsokszorozhatjuk. Utazás, pihenés vagy munka közben a fejhallagató praktikus. Azonban sportoláshoz a fülhallgató ajánlott. A zárt, a fület teljesen befedő bluetooth fejhallgató lehetővé teszi, hogy ne zavarjuk a környezetünket a zenehallgatással. Utazás közben pedig kizárja a külső zajokat.