Barbie autó a vagány, belevaló kislányoknak

Barbie autó a vagány, belevaló kislányoknak

2019-04-22 Off Írta: admin

A lányok általában mindenféle babával szívesen játszanak, legyen az bébit, felnőttet vagy mesefigurát ábrázoló, a lényeg, hogy lessen vele mindenféle szerepet eljátszani. Ugyanakkor, ha abszolút kedvencet kellene választani, akkor bizonyára a sokoldalú Barbie nyerne, aminek különböző változatai közül minden kislány megtalálhatja a stílusának és érdeklődési körének megfelelőt.

Akik a vagány, független női példaképet látják ebben a játék babában, azoknak a Barbie autó is kiváló szórakozást fog nyújtani. Hiszen mi adna nagyobb szabadságot, mint egy saját autó és róni azzal a kilométereket?!

Ezzel Barbie is teljes egyetért, ezért többféle járgánya is van. Hétköznapokra egy igazán csajos Fiat 500 Barbie autó áll a rendelkezésére, aminek a tetejét is le lehetne nyitni, ha éppen szép, napos idő van.

Amikor pedig eljön a hétvége vagy a nyaralás időpontja, akkor a barátaival egy lakóbuszba szoktak beülni, amiben minden a rendelkezésükre áll a kényelmes utazáshoz. Természetesen ezt is Barbie vezeti, hiszen ő a legjobb sofőr az ismerősei körében.

Ez egyébként remek példa a kis hölgyeknek a mai világban, ahol a női pilóták egyértelműen háttérbe szorulnak. Vásárolja meg Ön is a kislányának a Barbie autó valamelyikét és mutassa meg neki, hogy a vezetés ugyanolyan természetes dolog a nőknek, mint az erősebbik nem tagjainak.

Meglátja, ha esetleg nem is érdeklődött eddig az autók és a vezetés iránt, a Barbie autó meg fogja mozgatni a fantáziáját és nemcsak a játékban lesz nagy szerepe, hanem a való életben is elindíthatja egy úton. Hiszen a kicsikben már nagyon korán kialakulhat egy-egy kép, hogy mit szeretnének majd felnőttkorukban elérni.