Csodára képes a Dulux csempefesték

Csodára képes a Dulux csempefesték

2022-08-27 Off Írta: seditor
Elméletileg nem lehet egy délután alatt új burkolatot varázsolni a fürdőszobába vagy a konyhába. Gyakorlatilag pedig a Dulux csempefesték használatával igenis megoldható ez. A Simply Refresh matéria teljes mértékben megfelel csempe, kerámia, márvány és még porcelán festésére is. Mire képes még ez?
A Dulux csempefesték felvitelét követően az adott felületek remekül ellenállnak a rövid ideig tartó vízzel való érintkezésnek. Egy vizes bázisú, szagtalan és karcálló réteg képződik ezzel, ami igen jól ellenáll az enyhe tisztítószereknek. A termék közvetlenül felvihető mázas vagy nem mázas felületre. Ami fontos a kiváló eredmény elérése érdekében, hogy a festésre váló felület tömör, száraz, tiszta, por- és zsírmentes kell legyen.

Jó ötlet egy zsírtalanító használata a Dulux csempefesték felvitele előtt. Ha ez kész, egy nedves ronggyal tanácsos jó alaposan megtörölni a felületet, majd hagyni, hogy az megszáradjon. A festék a vízzel való rövid távú érintkezésnek ellenálló bevonatot hoz létre függőleges felületeken. Nem ajánlott felvinni ezt vízszintes felületre, munkalapra, padlóra vagy épp zuhanytálcára.