Dulux Csempefesték használatával tiszta a felújítás

Dulux Csempefesték használatával tiszta a felújítás

2023-04-23 Off Írta: seditor

A vizes helyiségek burkolatának felújítása nem mindig tartozik a legkedveltebb munkálatok közé. A régi csempe eltávolítása rengeteg kosszal, porral jár, az új burkolat pedig nem kevés idő és pénz rááldozásával kerül a falra, legtöbbször burkoló szakemberek közreműködésével.

Van azonban egy sokkal egyszerűbb módja a fürdő, konyha burkolat felújításának, a gyors és tiszta csempefestés. A Dulux Csempefesték segítségével gyorsan és egyszerűen, szakember segítsége nélkül varázsolhatjuk újjá a csempézett felületeket. A csempefestékkel bevont felület rövid ideig ellenáll a vízzel való érintkezésnek, alkalmazható csempe, kerámia, márvány és porcelán festésére, de csakis függőleges felületeken.

A Dulux Csempefesték használata előtt a felületet megfelelően elő kell készíteni, zsírtalanító használata után nedves ronggyal áttörölni és megszárítani. Ügyelni kell rá, hogy a felület maximálisan száraz, tiszta, por- és zsírmentes legyen. A két komponensű festéket alaposan összekeverve már festhető is a felület ecsettel vagy hengerrel, általában elég két rétegben.