Édesen csábító Baileys

Édesen csábító Baileys

2020-12-18 Off Írta: admin

Ha már elég volt a fanyar borokból és a keserű likőrökből, akkor itt az ideje valami édest megkóstolni! Persze csak óvatosan, mert ha az előző kettőből valóban lecsúszott már néhány pohárka, akkor nem árt vigyázni a Baileys kínálta édes élvezettel.

Általában a hölgyek fogyasztják előszeretettel ezt a nagyszerű krémlikőrt, mivel számos ízesítésben elérhető. Csokoládé, vanília, de még almáspite ízben is kapható. Ez még csak a jéghegy csúcsa, hiszen ezeken kívül számos változata szerepel az idrinks.hu kínálatában.

Hogyha karácsonyi ízvilágot szeretnénk a poharakba varázsolni, akkor célszerű ezzel az édes különlegességgel kínálni a vendégeket. A finom aromák elnyomják az alkoholt, ezért a becsapós itókák közé tartozik.

Amennyiben elcsábulunk és nem tudunk ellenállni a csoki, mogyoró vagy a karamell érdes csábításának, akkor hamarosan szembe kell néznünk a Baileys másik oldalával, amit csak akkor fogunk megismerni, hogyha túlzásba visszük. Ugyanis hiába tűnik ártalmatlannak, kíméletlen fejfájást képes okozni.