Elektromos autó TAO kedvezményes hozzájárulás segítségével

Elektromos autó TAO kedvezményes hozzájárulás segítségével

2020-09-09 Off Írta: admin

Az energia egy kulcsfontosságú kérdéskör a modern világban, amióta felfedezésre került az elektromos áram. Voltaképpen a különböző cégek versenyt futnak egymással, hogy célirányosabban tudják kiaknázni a rendelkezésre álló készleteket és abból profitot termeljenek. Ehhez ugyanakkor pénzre van szükség. Az elektromos autó TAO kedvezmény nem más, mint a saját vállalkozásunk adóbefizetésének a visszaigénylése bizonyos százalékban, adott célra.

Ebben a speciális esetben a járműpark fejlesztésére kerülhet sor. Miért mellette voksoljunk, a hagyományos robbanómotoros megoldások helyett? Amennyiben a hétköznapokban is szeretnénk a környezetvédelmet, mint stratégiailag kitűzött célt érvényesíteni, akkor ez nem kérdés. Továbbá a későbbi költségek visszaszorítása szempontjából is hatékony megoldást kínál egy elektromos jármű. Nincs több felesleges üzemanyag vásárlás és szennyezőanyag kibocsájtás, ami további adókedvezményeket vetíthet előre. A társasági adó felhasználása, csak a megfelelő engedélyek bemutatásával történhet meg.

A TAO kedvezmény és energiahatékonysági igazolások megszerzése

A getenergy.hu weboldal munkatársai örömmel állnak a rendelkezésünkre, amennyiben úgy döntünk, hogy belevágunk a TAO elektromos autó projektbe. A felületen megtalálható űrlap kitöltése az első lépés. Ezt követően a szakértő mérnök kolléga hamarosan felkeres bennünket és megkezdődhetnek az egyeztetések. Kezdetben egy úgynevezett előaudit elkészítése történik, a beruházás energiahatékonyságát felmérendő, becslések mentén. A végső fázisban pedig megszületik az utóaudit, amikor már tényleges adatokra támaszkodva lesz igazolva a végsőenergia felhasználás.

A projekt teljes menete alatt szakértői tanácsadást vehetünk igénybe. A szakértők minden olyan társasággal kapcsolatban állnak, akiknek az együttműködésére szükség van, így bátran és bizalommal támaszkodhatunk rájuk. Ha szóba kerül a társasági adó kedvezményének a kiaknázása, akkor mindenképpen a Get Energy Kft. mellett döntsünk. A pénzügyi finanszírozások maximális igénybevétele új távlatokat nyit meg előttünk.