Extol csempevágó masszív kivitelben

Extol csempevágó masszív kivitelben

2020-04-26 Off Írta: admin

Profi szerszámokkal, profi munkát lehet végezni. Még akkor sem kell megtorpannunk, hogyha nem rendelkezünk elegendő szakértelemmel a csemperakás terén.

Kezdetben szükség lesz némi türelemre, amíg sikerül pontosan egyenes vonalba igazítani a kerámialapokat, de a munkát alaposan megkönnyíti az Extol csempevágó. Otthoni felhasználásra tökéletesen alkalmas egy kézi változat, hogyha kisebb mennyiségű csempét vagy járólapot kell méretre vágjunk.

A lakásfelújítás során biztosan szükség lesz az Extol csempevágó kimagasló tulajdonságaira. Minél nagyobb az eszköz, annál nagyobb munkadarab vágására alkalmas.

A négyszög alakú acél vezetőrúd kellő merevséget biztosít a vágókeréknek. A vezetőrúd mozgását 9db golyóscsapágy segíti a precíz vágatok kivitelezése érdekében. A vágókerék wolfram-karbidból, ismertebb nevén, vídiából készült. Az Extol csempevágók tömege elérheti a 16 kg-ot, ami az ilyen szerszámok esetében kifejezetten előnyös, mivel fontos a masszív felépítés és a merev kivitelezés, különben a vágatok pontatlanok lennének.