Fehérjékben és szénhidrátban gazdag kölyök kutyatáp

Fehérjékben és szénhidrátban gazdag kölyök kutyatáp

2020-02-28 Off Írta: admin

Minden új élet egy igazi csoda, amire nagyon oda kell figyelni és lehetőséget biztosítani a gyors és egészséges fejlődést. Éppen ezt a célt szolgálják a kölyök kutyatáp kivitelek, amelyek tele vannak sok hasznos összetevőkkel. Ezek között említésre méltó a protein, más néven fehérje. Ennek több forrása lehet, ami a négylábúak esetében gyakran a csirkehús.

Sajnos, ugyanakkor felmerülhetnek olyan problémák, hogy bizonyos ételintoleranciával rendelkezik az eb, ami kizárja a szárnyast tartalmazó kölyök kutyatáp fogyasztását. Szerencsére ez ma már nem jelent akadályt, mert rengeteg hipoallergén termék kapható, amiben egyéb forrásból származó protein van jelen.

A szénhidrátoknak szintén fontos a megfelelő arányú megléte, hiszen ez ad elegendő energiát a szüntelen játékhoz és mozgáshoz. Természetesen a kölyök kutyatáp még jó pár másféle ásványi anyaggal és vitaminnal érdemes tele legyen, hogy az optimális feltételeket biztosítsa a fejlődéshez. Ha ilyen termékeket keresünk, akkor a webtap.hu oldalon megtaláljuk a megfelelő változatot.