Felújított PC kitűnő állapotban

Felújított PC kitűnő állapotban

2020-10-19 Off Írta: admin

Bármilyen hihetetlen, a 2-3 generációval ezelőtti processzorokban is van még kraft, amit ki lehet használni. Egy felújított PC meglepő eredményeket képes produkálni.

Természetesen nem veheti fel a versenyt a mai kor csodáival, azonban ár szempontjából kimondottan költséghatékony megoldásnak örvendhetünk, amennyiben egy felújított PC mellett döntünk. Még hosszú időn keresztül örvendhetünk a teljesítményének.

Ezek a felújított gépek általában irodákban voltak használatosak, tehát nem voltak intenzív terhelésnek kitéve. Nem kell attól tartanunk, hogy néhány hét elteltével elfüstöl a táp vagy tönkremegy az alaplap.

Egy bizonyos mértékig az alap felújított PC még fejleszthető is. Ezáltal még többet sajtolhatunk ki belőle a teljesítmény szempontjából. Az biztos, hogy egy SSD ma is csodákra képes, még a régebbi konfigurációk esetében is, hiszen drasztikusan csökkenti a töltési időt. Rendelhetünk eleve SSD-vel felszerelt felújított PC-t, de ha szükséges, akkor a fejlesztésére később szintén van lehetőségünk.