Gepida kerékpár, a hazai nagy múltú kétkerekű

Gepida kerékpár, a hazai nagy múltú kétkerekű

2020-03-22 Off Írta: admin

Kedveli a hazai minőséget? Tudta, hogy a Gepida kerékpár magyar termék? Méghozzá nem is akármilyen! A cég egyike Magyarország azon kerékpárgyárainak, amelyek a hazai piacon túl, nemzetközi szinten is elismerésre méltók. Ahogyan a Csepel, a MALI vagy a Neuzer, a Gepida kerékpár is ékes bizonyítéka annak, hogy a magyar bicikli nem egyszeri próbálkozás, hanem szilárd alapokon álló, ígéretes termék.

Napjainkban szerte a világon több ezer kerékpárgyár működik, az innováció pedig Európában is jelentős. Az olasz, francia, német, cseh, szlovák gyárak évente újabbnál újabb fejlesztésekkel rukkolnak elő. A kerékpárok és kerékpárosok világát az elmúlt pár évtizedben hatalmas változások és fejlődés jellemezte, és a dolgok, úgy tűnik, nagyon is jó irányba haladnak.

Ezt támasztja alá a Gepida is, a folyamatos fejlesztéseiknek köszönhetően mára páratlanul széles kínálattal rendelkeznek elektromos, pedelec rendszerű és e-bike biciklikből is. Népszerű Gepida kerékpár például a Classic, a Sirmium, az Alboin 300 pro, a Gilpil, a Mundo vagy a Reptila 1000.