Glitter az egyedi ragyogásért

Glitter az egyedi ragyogásért

2020-11-29 Off Írta: admin

Ön is imádja kötéssel tölteni a szabadidejét, sőt, még a divat világában is egészen jártasnak vallja magát? Bizonyára hallott már az idei év legnagyobb pulóver szenzációjáról, aminek a különlegességét a glitter biztosította ragyogás nyújtja. A különleges fonal pedig szinte már minden színben és méretben megtalálható a boltokban, meg a webshopokban egyaránt. Az egyik talán legkiemelkedőbb márka, ami az ár-érték arányt illeti, a DROPS. A különleges fonalak megtalálhatóak arany és ezüst színben is, így szinte minden árnyalatú alaphoz fel tudjuk használni.

Ez a fajta glitter fonal fémszálakból tevődik össze, azonban nem változtat a készülendő ruha anyagának puhaságán. Amennyiben mégis zavaró vagy szúrós lenne számunkra, mert túl érzékeny a bőrünk, esetleg nagyobb felületen dolgozunk a glitterrel, egyszerűen varrhatunk alá egy közepes vastagságú anyagot és meg is van oldva a probléma. Az ötletek kigondolásánál viszont ügyelnünk kell arra, hogy a jó ízlés keretein belül maradjunk. Ez alatt azt kell érteni, hogy ne az egész ruhadarab a glittertől roskadozzon, inkább törekedjünk pusztán az egyes részek, alakzatok csillogóvá varázslására.

Muszáj leszögeznünk a különleges csillogó fonallal kapcsolatban, hogy viszonylag egyszerű vele a munka, pusztán egybe kell fogni a sima fonallal. Akik még nem tartják magukat elég ügyesnek, esetleg kreatívnak a glitter használatához, a nordfonal.hu weboldalon számos kötésmintát találhatnak hozzá, részletes rajzokkal és pontos leírásokkal. Lepje meg Ön is a szeretteit a glitter egyediségével megalkotott karácsonyi pulóverrel!