Gyepvágáshoz akkus fűnyírót érdemes használni

Gyepvágáshoz akkus fűnyírót érdemes használni

2022-02-25 Off Írta: seditor

A hosszú és elég hideg téli időszakot követően, kimondottan jól fog esni, amikor végre a kertben tudunk majd tevékenykedni, miközben kellemesen süt a Nap. Érdemes felkészülni a tavaszi munkák elvégzésére időben, mert amint a klíma ideálissá válik, a zöld javak őrült erővel indulnak meg a fejlődésben. Ilyenkor az akkus fűnyíró komoly segítséget tud nyújtani.

A hálózattól teljesen függetlenül, de mégis elektromos áram segítségével működő berendezés egyik kimagasló előnye, hogy nagyon csendes. Ennek hála, még akkor sem fog haragudni a szomszéd, ha éppen vasárnap hajnalban történik a gyepvágás. Az akkus fűnyíró gondosan összegyűjti a nyesedéket, amit ilyen formában fel lehet használni komposztálásra vagy talajtakarásra.

A kijelzőn folyamatosan nyomon követhető a töltöttségi állapot, így amikor már csökkenőben van az energiaszint, nincs más teendő, mint töltőre tenni az újabb feladatvégzés előtt. Az akkus fűnyíró környezetkárosító kipufogógázok nélkül alkalmazható sok éven keresztül, magas hatékonyság mellett. A szerszamoazis.com oldalon széles termékkínálatból válogathatunk.