Gyerek franciaágy, ha Önnel alszik el a csöppség

Gyerek franciaágy, ha Önnel alszik el a csöppség

2021-10-25 Off Írta: seditor

Gyermeke nehezen alszik el egyedül? Igényli, hogy lefekvés előtt Ön a társasága legyen? Ez esetben is remek választás a gyerek franciaágy. Vastag matraccal rendelkezik, tágas, a leesésgátló részek leszerelhetőek, így két személynek is megfelel. A megfelelő színű, formájú gyerek franciaágy a szoba éke lehet. Választható vízlepergetős anyagból is, aminek köszönhetően könnyedén tisztítható.

A leesésgátlók eltávolításával több évig is fekhelyként szolgálhat a gyermekének. Egy jól funkcionáló, a gyermek ízlésének megfelelő gyerekszobát nagy örömmel birtokol majd a birtokosa. Ezért lényeges, hogy a biztonságon kívül, ügyeljünk a harmóniára is! Jó választás például a kedvenc mese vagy szín köré felépíteni a gyerekszobát.

Egy mesés játszószőnyeg, gyerekfotel, játéktároló, tágas gyerek franciaágy és elkészült a tökéletes gyerekszoba. Kedves dekorációként szolgálhatnak a kicsi által kedvelt plüssök, falra festett mesehősök, családi fotók és mesekönyvek. A könyvekkel nem lehet túl korán barátságot kötni.