Gyorsan dolgozik a fordító iroda

Gyorsan dolgozik a fordító iroda

2019-12-24 Off Írta: admin

Gyakran előfordul, hogy különféle okmányokat más nyelvre kell lefordíttatnunk azért, mert külföldön vállalunk munkát vagy éppen egészségi problémáink vannak. Létezik a fővárosban egy fordító iroda, amelyikhez érdemes fordulnia, ha minőségi angol, német vagy más nyelvű fordításra van szüksége. Céges iratok, szerződések, anyakönyvi kivonatok, bizonyítványok, honlapok, weboldalak más nyelvbe történő átültetése egyaránt igényelhető ettől az irodától. A legtöbb európai nyelven vállalnak itt fordításokat, angolról pedig a világ szinte minden nyelvére.

Amennyiben ez a fordító iroda végzi el a szükséges dokumentumok fordítását, Ön nagyon könnyen el fogja tudni intézni az ügyeit. Igen hamar kézhez kaphatja a munkát, hiszen ennek érdekében a munkatársak hétvégeken is dolgoznak. Hivatalos, üzleti, műszaki, jogi és orvosi fordításokat egyaránt rendelhet a fordító iroda kollégáitól. Az internetnek köszönhetően, az egész országból megrendelhetőek az irodától különféle munkák. Azt is tudni kell, hogy kizárólag anyanyelvű fordítókkal dolgoznak.

Rövid határidővel dolgozik ez a holland magyar fordító iroda, ráadásul igazán kedvező áron. Ha arra van igény, akkor az elkészült anyagot pecséttel és záradékkal látják el, ezzel tanúsítják, hogy a munkatársaik által készített hiteles fordítás megegyezik az eredeti dokumentummal. Elfogadják külföldön az ilyen hivatalos iratot, mivel EU van, tehát intézheti ezzel az ügyeit és mégis lényegesen kevesebbe kerül, mintha például Rotterdamban vagy Amszterdamban készíttette volna el.

A holland magyar fordító iroda vállalja a meglévő szövegek lektorálását is, aminek az ára jóval alacsonyabb a fordítási díjnál. Egy holland anyanyelvű lektor olvassa át a kész szöveget ilyenkor és véleményezi vagy javítja azt. A következő szakterületeken vállal munkát a holland magyar fordító iroda: gazdaság, marketing, pénzügy, jog, informatika, üzlet, műszaki, mezőgazdaság, építőipar, egészségügy, környezetvédelem. Forduljon bizalommal hozzájuk, mert szép, precíz munkát végeznek!