Hallottál már a „barber királynőkről”?

Hallottál már a „barber királynőkről”?

2020-05-10 Off Írta: admin

A stílus és divat rendkívül meghatározó a mai kor társadalmában. Az emberek többsége hajlamos arra, hogy azonnal, első látásra ítéljen el bárkit, ezért a megjelenés lehet az a fegyver, amire szükség van, főleg ha szeretnél jó benyomást tenni. Sokan azt mondják, hogy a belső értékek számítanak, de ezek kibontakozásának a legtöbben esélyt sem adnak, ha nincs meg az azonnali szimpátia a külső jegyekkel szemben. Na és kik tudhatnák jobban, hogy milyen frizurára van szüksége egy pasinak?

Egyértelműen a nők! Tehát irány az A76 szalon! Ennél a barber shopnál kizárólag női fodrászok foglalkoznak a férfi haj- és szakállápolással. Amennyiben elsőre kicsit félve lépnél be a szalon ajtaján, akkor az egyedi enteriőr nagyon gyorsan megragadja a benned élő macsót, hiszen rendkívül egyedi a berendezés. Még feleszmélni sem lesz időd és máris a székben találod magad, ahol Hanna, Csilla, Reni, Tia vagy Ági vesz kezelésbe. Legyen szó hajról, netán szakállról, mindennel elboldogulnak.

Ha eddig még csak kacérkodtál a szakállfestés gondolatával, akkor most itt a lehetőség, hogy kipróbáld! Amennyiben bizonytalan lennél azt illetően, hogy milyen hajcsodával szeretnél távozni, akkor bátran kérd ki a hölgyek véleményét, hiszen a sokéves tapasztalat, ami a kezükben és a szemükben van, rászolgál a bizalomra. A szalon megközelítése nagyon egyszerűen megoldható többféle irányból és módon. Érkezhetsz földalattival, trolival, autóval vagy gyalog, esetleg taxival.

Ha saját gépjárművel jössz, akkor az Andrássy út szerviz részén ingyen lehet parkolni, de amennyiben ez nem sikerülne a túlzsúfoltság miatt, akkor a Rózsa vagy a Szív utca valamelyikében jó eséllyel sikerrel jársz. Az A76 szalon éppen az Andrássy és Rózsa utca sarkán található, ahol a bejárat az utóbbira nyílik. Biztosan nem fogod eltéveszteni, mert egy szép nagy táblát fogsz találni, ami egyértelművé teszi, hogy jó helyen jársz. Amennyiben online foglalsz és a megadott időpontra érkezel, akkor nem kell várnod, hanem azonnal ülhetsz be a székbe és máris kezdetét veszi egy olyan foglalkozás, aminek a végén egyedi frizurával távozhatsz.