Ilyen egy igazán jó iskolatáska

Ilyen egy igazán jó iskolatáska

2021-08-30 Off Írta: seditor

Az új tanév kezdete előtt a legfontosabb vásárlást a hátizsák jelenti. Egyes szülők nem tulajdonítanak nagy jelentőséget az iskolatáska minőségének, hanem inkább a jó cipők vagy ruhák beszerzésére összpontosítanak. Nekik azt tanácsoljuk, hogy gondolják át a kisdiák fő kísérőjéhez való hozzáállását!

A márkás gyártók termékei nem mennek tönkre az első alkalommal, amikor a gyermek felakasztja a fogasra, mint általában az olcsóbb társaik. Mire kell pontosan odafigyelniük a szülőknek a vásárlás során? Leginkább az iskolatáska súlyára. Kívánatos, hogy a hátizsák súlya a teljes tartalmával együtt ne haladja meg a tulajdonosa súlyának 10%-át. Az elsősöknél ez körülbelül 2-3 kilogramm. Ügyelni kell arra is, hogy a hátizsákon legyen fényvisszaverő részlet.

Ez segít elkerülni a bajt az átkelőhelyeken este vagy kora reggel, amikor még elég sötét van. Egy jó iskolatáska kényelmes cipzárral és könnyen nyitható tépőzárral rendelkezik, a vízálló alja pedig teljesen szárazon tartja a könyveket és füzeteket.