Intelligens berendezés a Honeywell Evohome szett

Intelligens berendezés a Honeywell Evohome szett

2021-08-18 Off Írta: seditor

A 21. századra a fűtés is annyira modern lett, hogy egy mobiltelefonnal be lehet állítani a kívánt hőmérsékletet a ház mindegyik helyiségében. Természetesen ehhez elengedhetetlennek bizonyul a Honeywell Evohome szett is, ami az intelligens jellegének köszönhetően annyira hatékony.

Sokan arra használják ezt, hogy például mielőtt a munkahelyről hazafelé indulnának, megnyitják a telefonjukon a Honeywell Evohome szett alkalmazását és megadják, hogy a hálóban vagy nappaliban hány fok legyen, mire hazaérnek. Akinek nincs ideje vagy kedve ezzel bajlódni, az nem kell minden nap megnyissa az alkalmazást és a hőfokkal bajlódnia. A Honeywell Evohome szett fővezérlőjének hála, akár heti vagy havi szinten is beállítható a fűtési terv.

Azért annyira előnyös ez, mert ha például beindítja a tulaj a fűtést, majd elindul a munkahelyére, de visszafelé fél órát kell dekkoljon a dugóban, akkor nem jó, ha hiába megy a fűtés, amikor senki sincs otthon. A Honeywell Evohome szett akkor is remekül jön, amikor a tulaj nem érkezik haza időben. Ekkor csak előveszi a telefont és az applikációval leállítja a radiátort.