Itt az új őrület, a fitness kerékpár!

Itt az új őrület, a fitness kerékpár!

2020-06-22 Off Írta: admin

Fiatal és aktív városlakó vagy? Ha nincsenek speciális egészségügyi problémáid, fel tudod emelni a lábaidat a talajtól és a biciklire közlekedési eszköz, kondigép és szórakozás formájában is szükséged van, akkor a manapság egyre felkapottabb fitness kerékpár az, ami Neked kell!

Bár őszintén, ki nem tartja magát fiatalnak és aktívnak? Az ilyen bringákat sportoláshoz, edzéshez, valamint városi tekeréshez tervezték. A fő különbsége a többi modellhez képest a különleges kialakítás, amiben a könnyű váz és a sportos ülés játssza a legnagyobb szerepet.

A sebességváltók széles választéka biztosítja a szükséges terhelést. Választhatod mind a könnyű, mind a nehezebb üzemmódot, minden attól függ, hogy a fitness kerékpárral csak az utcán tekersz vagy úgy döntöttél, hogy inkább edzel.

Ezeket a bicajokat további kiegészítőkkel is felvértezheted. A segítségükkel kényelmes túrabiciklit vagy edzőkerékpárt hozhatsz létre, ami felkészít akár egy versenyre is. A Speedbike tapasztalt szakemberei segítenek neked a fitness kerékpár helyes kiválasztásban!