Jacuzzis szállás a pihentető estékhez

Jacuzzis szállás a pihentető estékhez

2021-08-23 Off Írta: seditor

Ha Ön minőségi szolgáltatásokat nyújtó és pompás környezetben található átmeneti lakhelyet keres a Mátrában, akkor feltétlenül látogasson el a Kétkerék Vendégházba! A jacuzzis szállás meglehetősen tágas szobákkal és teljesen felszerelt konyhával rendelkezik. A tulajdonosok nagyon barátságosak és kedvesek, az általuk kínált szolgáltatások minden igényt kielégítenek.

A helyszín tiszta és rendezett, ráadásul még gyermekbarát is. A jacuzzis szállás szép terasszal rendelkezik, csendes környéken található, pihentető légkört és nyugalmat biztosítva a kikapcsolódáshoz. Ezért, ha saját pezsgőfürdővel ellátott szálláshely után néz, ne keressen tovább! A 6 fő befogadására alkalmas pezsgőfürdő mindennap tiszta és friss vízzel várja a pihenni vágyókat. Semmi sem fogható ahhoz az érzéshez, mint egy este a jacuzziban azokkal, akiket szeretünk.

Élvezze a csillagos éjszakai égboltot vagy melegedjen fel egy hosszú túra után! A jacuzzis szállás tökéletes helyen fekszik egy csendes pihenéshez, rövid távolságra a Galyatetőtől. Hát kell ennél jobb?