Játékos tanulás a LOGICO Primo táblával

Játékos tanulás a LOGICO Primo táblával

2022-01-29 Off Írta: seditor

A kicsiket a tanulásra játszva kell rávezetni. Ez a módszer hatékony és célravezető. Az óvodásoknak a LOGICO Primo feladatlapok élvezetessé teszik a tanulást. Nem kell írni vagy rajzolni, csak figyelni. A csomagok különböző témájú táblát és korongokat tartalmaznak. A helyesen megválaszolt kérdés után, a korongot az adott képre lehet csúsztatni.

Ennek lényege, hogy fejlessze a logikai gondolkodást, felismerje a fő fogalmakat, a mennyiségeket, a színeket és a formákat. A csöppségek nagyon szeretik, mivel sikerélményeket könyvelhetnek el egy helyesen megoldott feladvánnyal. Nem jelent nagyobb megterhelést számukra, közben fejlődik a szókincsük és az iskolai tanulmányok elsajátítása is könnyebbé válik.

A LOGICO Primo feladatlapok olyan témákkal foglalkoznak, amelyek érdeklik és lekötik a figyelmet és ennek köszönhetően szívesen veszik le a polcról. A matematikától kezdve az állatvilágig, mindent könnyen és játékosan felfedezhetnek. Vásárolja meg a kicsinyének, hogy élmény legyen a tanulás, ne pedig feladat!